Onze COVID-19-veiligheidsmaatregelen 

Omdat hygiëne belangrijker is dan ooit, leven wij ons hygiene- en schoonmaakprotocol nog nauwkeuriger na dan in het verleden.

 

1.   Volgens de momenteel geldende voorschriften van de Duitstalige Gemeenschap mogen we alleen gasten uit één huishouden toelaten.

2.   Tijdens persoonlijk contact, zeker binnen het gebouw, dragen wij en mondmasker, en verwachten dit ook van onze gasten.

Wij houden voor zover mogelijk altijd 1,5 meter afstand van onze gasten, en verwachten dit ook van onze gasten.

 3.   Als verhuurder informeren wij voor aankomst naar de gezondheid van de gasten (koorts, hoofdpijn, keel- en/of ledematenpijn, kortademigheid, vermoeidheid...).
We mogen geen gasten met symptomen accepteren.

Als er tijdens het verblijf symptomen optreden, moet er onmiddellijk contact worden opgenomen met een arts.

Vertrekkende gasten worden verzocht om ons als verhuurders te informeren als ze binnen 14 dagen na hun verblijf ziek worden.

4.   Na elk verblijf volgen wij een nauwkeurig schoonmaakprotocol:

Na vertrek van gasten worden alle ruimtes tenminste 1 uur lang goed verlucht.

Alle ruimtes, vloeren en oppervlakken worden bijzonder zorgvuldig gereinigd.

Alle oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen, lichtschakelaars of tv-afstandsbedieningen, worden met een desinfecterende spray ontsmet.

5.   Vóór de aankomst van nieuwe gasten controleren wij zorgvuldig al het bestek, serviesgoed en keukengerei om er zeker van te zijn dat alles onberispelijk schoon is.

Wij vragen eveneens aan onze gasten na gebruik alle afwas bijzonder grondig af te wassen, in de vaatwasser of met de hand.

6.   Wij voorzien onze gasten van zeep, schoonmaakmiddelen, keukenrol en desinfecterende middelen.

7.   Alle bedlinnen, handdoeken, keukenhanddoeken etc. die we ter beschikking stellen zijn op het warmste aanbevolen wasprogramma gewassen.

We vragen onze gasten vriendelijk om de bedden voor hun vertrek af te halen en de bedlinnen in de wasmand voor de wasmachine te leggen.

Gelieve eveneens alle handdoeken en keukendoeken separaat voor de wasmachine te leggen.

 

(21 december 2021)