Gastvrijheid is troefDe net gerenoveerde vakantiewoning "Am Schänzjen" is perfect voor een comfortabel verblijf – voor twee tot vier volwassenen of voor families met kinderen. Ook voor een zuigeling of een peuter is op aanvraag alles voorzien.

Woonkamer

In de ruim 30 m2 grote woonkamer scheppen de houten parketvloer en het comfortabeel bankstel een bijzonder behaaglijke sfeer. De grote sofa in de leeshoek wordt ‘s avonds zonder enige moeite in een geriefelijk tweepersoonsbed met een separate matras veranderd.
Door het groot raam gaan de blikken rechtsstreek in de natuur.

Keuken

De heldere keuken in landhuisstijl bekoort door haar bijzondere charme.
De hand-vervaardigde keukenmeubelen uit massief hout werden liefdevol gerestaureerd en met moderne keukenapparatuur functioneel gecompleteerd.
Het hoogwaardig fornuis met bakoven in zijn retro-look is een echte blikvanger. Ook anders laat de uitrusting weinig te wensen over.

Badkamer + WC

Bij de renovatie werd bijzondere aandacht besteed aan de badkamer. De nieuwe douche met gelijkvloerse toegang en de moderne dubbele wastafel met de grote spiegel brengen een knuse en ontspannende sfeer voort.

De WC bevindt zich in een aparte ruimte.Slapkamer

Het 1,80 x 2,00 m grote tweepersoonsbed met twee separate pocketveringmatrassen biedt beste voorwaarden voor uitstekend slaapcomfort.
Op aanvraag staat er een baby-bed ter beschikking.

Terras + tuin

Op warme dagen of avonden maken de gasten graag gebruik van het ong. 20 m2 groot gemeubileerd terras en van hun gedeelte van de tuin.
De kleintjes verheugen zich op de schommels, op de glijbaan en op de zandbak.

Bijkeuken

Bij de keuken behoort een bijkeuken. Daar staan een wasmachine, een diepvrieskast en een magnetron ter beschikking.